Open dagen

DE BIJENTUIN IS WEER OPEN VOOR BEZOEKERS!

Vanaf begin juni tot en met eind augustus 2022, is de tuin weer open voor bezoekers op de zondagmiddagen van 13 tot 16 uur.

Er is dan honingverkoop en er is informatie over bijenvolken en imkeren en het slingeren van honing.

Voor jonge bezoekers is er een bijenpad uitgezet met opdrachtjes.

Op 10 juli doen we mee met de landelijke open dag en zijn we open van 10 tot 16 uur. Er zijn dan meerdere activiteiten.

Nadat de vereniging de tuin in bruikleen heeft gekregen van de Gemeente Hengelo, zijn we begonnen met de tuin open te stellen voor het publiek. Op de open zondagen zijn er imkers van de vereniging aanwezig om de bijentuin en bijenstal te laten zien aan geïnteresseerden. Het is voor jong en oud leuk om te zien hoe een bijenvolk leeft en hoe het slingeren van de honing in zijn werk gaat.

Er is op de open zondagen honing van onze leden te koop.

In de wintermaanden is er honing te koop bij een aantal van onze leden. Zie onder het kopje “honingverkoop”